
Foto: TV Prima (Se souhlasem), Prostřeno!
Premiérový týden kulinářského pořadu Prostřeno! představí pět mužů, kteří nejsou žádní nováčci v oboru. Sestavu budou tvořit profesionální kuchaři.
Další premiérový týden amatérského kulinářského pořadu Prostřeno! je tady. I když vlastně tentokrát nebude až tak amatérský, sestavu hostitelů, kteří pozvou ostatní soutěžící na večeři, bude tvořit parta profesionálních kuchařů. Můžete se tedy těšit na skutečný souboj mistrů a také smršť chutí. Hostitelé si jistě připraví něco speciálního.
Účastník reality show i gastroinfluencer
Týden otevře Libor Kovačka, který je už zkušeným účastníkem reality show, navíc má svůj vlastní pořad na sociálních sítích Borkova show. Jeho menu bude zajímavé především tím, že nad ním vůbec nepřemýšlel, rozhodl se jej sestavit impulzivně z jídel, která ho zrovna napadla. Zábavu si připravil ve stylu pořadu Kufr.
Druhým hostitelem bude Vojtěch Kanta. Od roku 2020 podniká a představuje se jako kuchařský influencer. Sledovat jej můžete na instagramovém profilu Kantathechef. Jeho životem je jídlo, jak sám tvrdí. Tuto vášeň sdílí i se svou manželkou a dcerou Stellou. Každá jejich rodinná dovolená se točí kolem místních jídel, takže si destinace vybírají pečlivě podle místní gastronomie.

V premiérovém týdnu pořadu Prostřeno! se představí naprosto odlišné povahy s rozdílnými koníčky
Ostravsky gastrošef a zkušený šéfkuchař
Středa bude patřit pod pseudonymem vystupujícímu účastníkovu Heřmanu Gazdovi. Pracuje jako elektrikář na šachtě, ale na internetu vystupuje jako Ostravsky gastrošef. Jeho menu je sestavené především z jednoduchých, ale chutných jídel. Zvolil jej tak proto, že dle jeho slov kuchyň není místem, kde bychom měli strávit mládí. Zábavou večera bude hádání ostravských slov.

A pokračujeme dále Oldřichem Holecem, který pracuje jako šéfkuchař, jenž oplývá zkušenostmi jak z České republiky, tak i ze zahraničí. Jeho heslem je žít každý den naplno, podle toho se řídí a to je i důvod, proč přijal nabídku do pořadu Prostřeno! Servírovat bude menu z hotelu, kde vaří na pozici Executive chef.
Poprvé uvaří před kamerou
Kuchařský týden zakončí Miloš Dub, zakladatel a vlastník cateringové společnosti Rebel Chef s.r.o. Představuje se jako šéfkuchař, event creator a caterer. Jeho život je plný práce, především když je sezóna svateb a různých společenských událostí, kde jeho firma zajišťuje občerstvení. Jedinou zkušenost, kterou ještě nemá, je vaření před kamerou, proto se rozhodl zariskovat a zkusit svou šanci.
Kdo z účastníků zaboduje nejvíce, kdo si zachová svou profesionalitu a bude hodnotit přísně, a kdo naopak bude kritikou šetřit a své soupeře spíše podpoří? To se dozvíte v týdnu od 7. 4. 2025, od pondělí do pátku vždy v 16:50 na TV Prima.
Zdroj: Autorský text, TV Prima