Výzva 21: den sedmý je bránou do ostré výzvy – Report č. 3

Na Výzvě 21 se mi líbí mimo střídání posilování a kondičního tréninku fakt, že připravuje tělo na postupnou zátěž. Jak jsem již psala, měla jsem vždy pocit, že mám ještě další rezervy a měla bych tudíž dál cvičit. Dát si ještě nějaký ten nášup. Ono se menší nášup v rámci zachování sestavy nevylučuje ani přídavné kardio. Ale má to svou hlavu a patu.

Mnoho lidí nejen po Vánocích, ale kdykoliv během roku vtrhne do tělocvičny, jako velká voda s tím, že na sobě od teď, začnou pořádně makat. A aby to dávalo smysl – dají si pořádně do těla. Druhý den nastane svalová horečka a mají pocit, že něco pro sebe dělali a je to znát. Jenže další tři možná čtyři dny nehnou zadkem. Příště si dají raději menší nálož s tím, že prvně to přece jen přepískli a prakticky na to jdou úplně obráceně.

Výzva 21 vás připraví postupnými kroky

Výzva 21 postupnými kroky připravuje tělo i mysl na větší zátěž. Nic se nemá uspěchat ani vaše přeměna ne. V online cvičení s Tomášem nejde pouze o samotné cvičení a přeměnu postavy, ale především o nastartování změny ve vaší hlavě. Právě o tom je celý program. Začít a změnit celkový postoj, obrátit svůj životní styl na zdravější a pochopit řadu věcí. Uvědomit si svůj jídelníček a stravovací návyky, které jste doposud měli. Chytrou cestou najdete sami odpovědi na vaše otázky, a pokud si přece jen nebudete s něčím jistí, pod videem je vždy prostor pro otázky a komunikaci se svým trenérem.

Dejte si čas strávit informace

Jde vlastně o postupné plnění úkolů, protože pro laika to může být na začátku pořádný chaos. Pochopit, jít dál a naučit se pravidelnosti je cílem Výzvy 21. Přesvědčivé výsledky budou dostatečnou motivací, proč pokračovat dál. Protože v dalších fázích Výzvy 21 se naučíte nejen, jak na sobě více zapracovat, ale jak nastartovat svůj metabolismus, jak efektivně detoxikovat a zbavit se díky tomu tuku na břiše. Funkce podkožního tuku není pouze zásobárna energie, ale také místo, kde se hromadí nebezpečné toxiny, jež kolují v lidském těle. Dokud se nezbavíte toxinů, nelze se zbavit ani podkožního tuku.

Co vše čeká v ostré fázi Výzvy 21

Dozvíte se, jak vytvarovat jednotlivé tělesné partie, jak zapojit tento zdravý režim do běžného každodenního harmonogramu, jak fungují i další úrovně jídelníčku a celkově postupovat. Rovněž jak zakomponovat sacharidové vlny do běžného stravování, jelikož jde o efektivní způsob zbavování se nadbytečného tuku na břiše, dokonce zdravé recepty a samozřejmě jak efektivně regenerovat, protože tréninky postupně nabírají na intenzitě. První level Výzvy 21 je pouze váš odrazový můstek. Dnešním sedmým dnem vstupuji do ostré výzvy, která navazuje na její první část. Přibudou zde nová témata, která podpoří vaše výsledky. Já už se velmi těším a brzy podám opět nový report.

Obrázek: Výzva 21


Řekněte ostatním, co si myslíte